Ga naar de inhoud

Mourinho: "Kans bestaat dat Lukaku zondag weer meespeelt tegen City"

 vr 9 november 2018 11:18
Lukaku kreeg in de Champions League rust door een spierblessure.

Na een weekje rust lijkt Romelu Lukaku stilaan weer speelklaar te zijn. De Rode Duivel trainde weer mee met United en wordt klaargestoomd voor de stadsderby met Manchester City zondag.

In de Champions League reisde Romelu Lukaku deze week niet mee naar Turijn, waar zijn ploegmaten de volle buit veroverden. Coach José Mourinho gaf toen als reden aan dat Lukaku niet fit is en dat het onzeker was of de krachtige spits erbij zou zijn tegen Manchester City.

 

Vandaag klonk Mourinho al wat positiever. "We zijn nu vrijdagochtend, 2 dagen voor het duel met City. Er is een kans dat Lukaku tegen dan terug is", zei de Portugees voor de verzamelde pers.

 

"We zijn trouwens niet met nieuwe blessures teruggekeerd uit Turijn", zei Mourinho.  "Alle spelers die mee waren naar Juventus, zijn dus inzetbaar."

 

Manchester United kijkt stadsrivaal City zondag om 17.30u in de ogen. Leider City kan thuis niet rekenen op Kevin De Bruyne, die out is met een knieblessure.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.