Ga naar de inhoud

Man.City beloont Sterling met weeksalaris van 340.000 euro

 vr 9 november 2018 20:32
Raheem Sterling
Raheem Sterling blijft tot 2023 bij Manchester City.

Raheem Sterling heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Manchester City. De flankaanvaller wordt een van de grootverdieners in de Premier League.

Raheem Sterling verdedigt sinds 2015 de kleuren van Manchester City. De 23-jarige flankaanvaller had vorig seizoen met 18 goals een groot aandeel in de titel van City, waar hij nog een contract had tot 2020.

 

Ook dit seizoen is Sterling op dreef, met 7 goals en evenveel assists in 14 wedstrijden. Zijn goeie prestaties en zijn aflopende contract in 2020 noopten City om de Engelsman te belonen met een nieuw contract tot 2023.

 

Volgens de Britse pers zou Sterling zo'n 340.000 euro per week gaan verdienen. Daarmee wordt hij een van de grootverdieners in de Premier League. Ploegmaat Kevin De Bruyne strijkt wekelijks zo'n 320.000 euro op. Alexis Sanchez van Manchester United zit zelfs aan 400.000 euro per week.

 

City-coach Josep Guardiola is in zijn nopjes met de contractverlenging van Sterling. "Raheem is een echte winnaar aan het worden. Hij is nog maar 23, dus hij is nog te jong met vergeleken te worden met de beste spelers ter wereld. Maar hopelijk is hij ambitieus en blijft hij zich voort ontwikkelen", zegt de Spanjaard.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.