• home
 • video
 • pas verschenen

  Sergio Ramos blesseert weer tegenstander: "Niet met opzet"

  Milan Havel

  Het bloed gutst uit de neus van Milan Havel.

  Sergio Ramos excuseert zich voor zijn actie in de Champions League. De verdediger van Real Madrid zegt dat hij niet de intentie had om zijn Tsjechische tegenstander te raken. 

  Real Madrid boekte gisteravond in de Champions League een klinkende zege tegen de Tsjechische kampioen Viktoria Plzen (0-5). De actie van Sergio Ramos wierp een smet op de zege van de titelverdediger. In het begin van de wedstrijd kreeg Plzen-speler Havel de elleboog van de Spanjaard tegen zijn neus. De Tsjech bloedde hevig.

   

  Enkele uren na de wedstrijd toonde Ramos berouw. Op Twitter geeft hij toe dat hij het duel zo niet had mogen aangaan. "Ik had niet de intentie om je te blesseren, Milan. Hopelijk gaat het snel beter met je", tweet Ramos, die Havel ook gesproken heeft en een bericht gestuurd heeft.

   

  Havel probeerde nog voort te spelen, maar nog voor de rust moest hij naar de kant.

  Het is niet de eerste keer dat Sergio Ramos een tegenstander uitschakelt. In de Champions League-finale sleurde hij Mo Salah neer. De Egyptische aanvaller van Liverpool haalde maar net de Wereldbeker in Rusland.

  Sergio Ramos en Mo Salah

  In de Champions League-finale sleurt Sergio Ramos Mo Salah neer