• home
 • video
 • pas verschenen

  Horvath en Vanaken staan in Champions League-ploeg van de week

  " "

  Vanaken verdiende 13 punten, Horvath 8 in de Fantasy Football-game.

  De 0-4-overwinning van Club Brugge in de Champions League heeft ook 2 spelers opgeleverd in het Champions League-elftal van de week. Dat is gebaseerd op de punten die spelers kunnen winnen in de game UCL Fantasy Football. Doelman Horvath en middenvelder Hans Vanaken zijn de gelukkigen. 

  Horvath krijgt na de vormdip en de blessure van Letica al enkele matchen de voorkeur. Hij hield de 0 in het prinsdom en pakte uit met enkele broodnodige en fraaie reddingen. Dat leverde de Amerikaan 8 punten op. Geen doelman deed beter.

   

  Vanaken is aan een goed seizoen bezig en toonde dat ook in het Stade Louis II. Hij scoorde 2 keer in de eerste 20 minuten, waarvan 1 keer vanaf de stip. In de rug van de eenzame spits Wesley speelde de middenvelder een volwassen match, goed voor 13 punten. Hij vertoeft in het CL-middenveld in het mooie gezelschap van Mahrez (City), Kroos (Real) en Soler (Valencia).

   

  De 3 verdedigers zijn Filipe Luis (Atletico), Manolas (Roma) en Bernat (PSG), vooraan zijn Benzema (Real), Lewandowski (Bayern) en Jesus (City) de besten van de week.