• home
 • video
 • pas verschenen

  2 keer rood en een deur intrappen? 5 matchen aan de kant

  Alassane Touré

  Alassane Touré (r) is geen doetje.

  Alassane Touré (Tubeke) heeft het de voorbije weken bont gemaakt. Daarom krijgt de Franse verdediger 5 speeldagen schorsing opgelegd.

  Alassane Touré werd twee speeldagen na mekaar uitgesloten in eerste klasse B. Tegen KV Mechelen (0-3) trok hij aan de noodrem, in de match tegen OHL (1-4) pleegde hij een aanslag op Mathieu Maertens. Na zijn uitsluiting bekoelde hij nog eens zijn woede op een deur.

   

  De Geschillencommissie van de Belgische voetbalbond legt Touré nu 5 speeldagen schorsing en 2.500 euro boete op. Tenzij Tubeke in beroep gaat, mist de rode lantaarn hem voor de matchen tegen Westerlo, Roeselare, Lommel, Union en Beerschot Wilrijk.