• home
 • video
 • pas verschenen

  Vertentens advocaat arriveert met opvallende sjaal bij rechtbank

  Advocaat Hans Rieder

  Advocaat Hans Rieder

  Voor het hof van beroep in Antwerpen wordt vandaag het wrakingsverzoek behandeld dat scheidsrechter Bart Vertenten heeft ingediend tegen onderzoeksrechter Joris Raskin. Vertentens advocaat Hans Rieder kwam toe met een sjaal van de Rode Duivels.

  Volgens Hans Rieder moet onderzoeksrechter Raskin van de zaak gehaald worden omdat hij tot medio maart zelf nog zetelde in de Licentiecommissie van de Voetbalbond, terwijl het gerechtelijk onderzoek al langer loopt.

   

  Het hof van beroep in Antwerpen luistert vandaag naar de pleidooien en heeft daarna acht dagen om een beslissing te nemen.

   

  Advocaat Rieder arriveerde alvast met een opvallende supportersjaal van de Rode Duivels om zijn nek, waarop de letters KBVB duidelijk zichtbaar waren.