• home
 • video
 • pas verschenen

  Tottenham mist Dembélé tegen PSV: "Moeten scan afwachten"

  Mousa Dembélé liep tegen Wolverhampton een enkelblessure op.

  Mousa Dembélé liep tegen Wolverhampton een enkelblessure op.

  Tottenham kan in de Champions League-match van dinsdag tegen PSV zeker geen beroep doen op Mousa Dembélé. De Rode Duivel liep afgelopen weekend een enkelblessure op.

  In de wedstrijd tegen Wolverhampton mocht Mousa Dembélé nog de aftrap nemen, maar dat moet zowat zijn enige baltoets van de wedstrijd geweest zijn. Al in de 3e minuut blesseerde hij zich na een ongelukkig duel aan zijn enkel.

   

  De enkel van Dembélé moet nog verder onderzocht worden, maar de middenvelder mist al zeker het Champions League-duel met PSV van dinsdag. "We moeten het resultaat van de scan afwachten", zegt Tottenham-coach Mauricio Pochettino.