• home
 • video
 • pas verschenen

  Lokeren-baas Lambrecht speelt Sinterklaas en deelt gratis tickets uit

  Roger Lambrecht bij de presentatie van Trond Sollied.

  Lokeren heeft onder zijn kersverse coach Trond Sollied eindelijk zijn tweede driepunter dit seizoen geboekt. Eupen was het kind van de rekening. Voorzitter Roger Lambrecht is gelukkig en deelt een cadeau uit.

  Van 1 september was het geleden dat Lokeren zijn supporters nog eens een overwinning had kunnen schenken. Toen won de ploeg van toenmalig coach Peter Maes in eigen huis met 1-0 van Waasland-Beveren.

   

   Na woelige weken en het ontslag van Maes is het zondagavond onder leiding van nieuwe trainer Trond Sollied eindelijk nog eens gelukt: winnen. Eupen ging op Daknam met 2-0 voor de bijl.

   

  Tot grote opluchting van Roger Lambrecht, die niet alleen genoot van de prestatie op het veld, maar ook ernaast. De supporters van Lokeren hadden er immers nog eens zin in en schreeuwden hun kelen schor.

   

  "90 minuten steun, dat verdient een beloning", meldt Lokeren. "Daarom trakteert onze voorzitter de trouwe fans op een gratis ticket voor de wedstrijd op Zulte Waregem komend weekend."

   

  Zulte Waregem-Lokeren vindt zaterdag plaats. Het is een zeer belangrijke wedstrijd met het oog op de degradatiestrijd. Lokeren staat na 14 matchen 14e met 10 punten. Essevee is de rode lantaarn met 9 punten.

   

  Lokeren-supporters die gebruik willen maken van het aanbod moeten wel meerijden met een bus van één van de supportersclubs.

  "Fans zorgden voor extra motivatie"