• home
 • video
 • pas verschenen

  Dembélé valt uit: slecht nieuws voor Tottenham en Rode Duivels

  Mousa Dembélé greep meteen naar zijn enkel.

  Roberto Martinez heeft nog wat meer kopzorgen voor zijn selectie voor de Nations League-wedstrijden tegen IJsland en Zwitserland. Ook Mousa Dembélé lijkt nu niet beschikbaar. De middenvelder van Tottenham moest gisterenavond al na enkele minuten geblesseerd naar de kant. 

  Na 7 minuten zat de match van Dembélé tegen Wolverhampton er al op. Het ging mis toen een tegenstander getackeld werd door Tottenham-verdediger Davies en ongelukkig op de enkel van de Belg viel. Dembélé greep meteen naar zijn voet.

   

  Hij moest van het veld geholpen worden door de medische staf en daarna werd hij op een draagbaar naar de kleedkamer gebracht. Of de blessure ernstig is, is nog niet duidelijk. Trainer Pochettino gaf na de match nog geen details. "Het was bijzonder pijnlijk. Ik hoop dat het niet zo ernstig is en dat hij er snel weer staat."

   

  Tottenham kan een nieuwe blessure missen als kiespijn, zeker in het middenveld. Ook Eric Dier en Victor Wanyama liggen al in de lappenmand.

   

  Ook voor bondscoach Roberto Martinez komt de blessure op een slecht moment. Hij maakt komende week zijn selectie bekend voor de Nations League-duels tegen IJsland (15/11) en Zwitserland (18/11). Hij kan sowieso ook niet rekenen op Kevin De Bruyne. Ook Fellaini ligt in de lappenmand. Jan Vertonghen en Christian Benteke lijken ook niet inzetbaar. Romelu Lukaku en Eden Hazard worden geplaagd door lichte ongemakken, maar raken wellicht wel fit.

  Pochettino kon nog geen details geven over de ernst van de blessure

  Dembélé schreeuwde het uit van de pijn