• home
 • video
 • pas verschenen

  Bankzitter Vormer: "De uitleg van de trainer? Geen begrip voor"

  Ruud Vormer is momenteel bankzitter bij Club Brugge.

  Ruud Vormer moest tegen Racing Genk voor de tweede match op rij toekijken vanaf de bank. En daar heeft de trotse Nederlander het best moeilijk mee. "Maar ik knok me wel terug", zegt hij bij PlaySports.

  Ruud Vormer moest in de topper tegen Genk tevreden zijn met een invalbeurt van 20 minuten, maar werd wel flink toegejuicht door de Brugse supporters. "Dat doet wel wat met je", zegt Vormer, die maar moeilijk overweg kan met zijn statuut van bankzitter.

   

  "Ja, het gaat nu wat minder met Ruud Vormer. Een vormdip? Ik weet het niet. Ik doe elke dag mijn stinkende best, maar het komt er even niet uit. Vorig jaar zat alles wel mee. Maar ik knok me wel terug."

   

  "De uitleg van de trainer? Daar heb ik geen begrip voor. Ik wil altijd spelen. De trainer maakt zijn keuzes en ik moet me daar aan houden. Met zijn uitleg heb ik niks te maken."

   

  "Ik kan alleen maar gas geven als ik inval en dat heb ik tegen Genk ook geprobeerd. Zo ga ik gewoon door. De vorm komt wel weer terug. Geloof me."