• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Turkse topper ontaardt in Zuid-Amerikaanse toestanden

  Galatasaray-spelers achtervolgen Fenerbahçe-middenvelder Jailson.

  Galatasaray-spelers achtervolgen Fenerbahçe-middenvelder Jailson.

  In Turkije is de topper tussen Galatasaray en Fenerbahçe ontaard in een ordinaire vechtpartij. Thuisspeler Ndiaye kon de gelijkmaker in de 72e minuut niet smaken en ging op de vuist. Er werden drie spelers uitgesloten.

  Thuisploeg Galatasaray stond na een uur spelen nog 2-0 voor - dankzij onder meer een goal van ex-Club-speler Ryan Donk - tot Fenerbahçe in zes minuten tijd de stand weer in evenwicht bracht.

   

  Fenerbahçe-middenvelder Jailson scoorde de 2-2,  en de Braziliaan was na het laatste fluitsignaal dan ook de ideale uitlaatklep voor de gefrustreerde Galatasaray-spelers, die de middenvelder over het hele veld achtervolgden.

   

  Opvallend genoeg kreeg met Ndiaye slechts een thuisspeler rood, bij Fenerbahçe waren dat er twee: doelpuntenmaker Jailson en Roberto Soldado. Door het gelijkspel blijft Galatasaray steken op een tweede plaats in de stand, na de verrassende leider Istanbul BB. Fenerbahçe is bezig aan een kwakkelseizoen en staat pas 15e. 

  Bekijk hier hoe Galatasaray- en Fenerbahçe-spelers op de vuist gaan