• home
  • video
  • pas verschenen

    Dodelijk ongeval met corijder schrikt de Rally van de Condroz op

    Themabeeld.

    In de Rally van de Condroz is er een dodelijk ongeval gebeurd. Een copiloot liet er het leven. Volgens de organisatie heeft een van de deelnemende auto's een paaltje geraakt en is de copiloot bij die botsing overleden. De wedstrijdleiding besliste de wedstrijd na een tijdelijke stopzetting te hervatten.

    "Het team van de Skoda Fabia R5 met startnummer 7 is tijdens de zesde klassementsrit (Ben Ahin) van de baan gegaan. Ondanks de snelle interventie van de hulpdiensten is de corijder ter plaatse overleden. De bestuurder is met een rugletsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij is niet in levensgevaar. Wij bieden onze deelneming aan bij familie en naasten", meldt de organisatie in een persbericht. Copiloot Rik Vanlessen werd 52 jaar.