• home
 • video
 • pas verschenen

  Guardiola: "Ik herhaal voor 1000e keer, ik wil Messi niet kopen"

  Messi en Guardiola bij Barcelona.

  Pep Guardiola heeft nog maar eens geruchten de kop in moeten drukken over zijn interesse in Lionel Messi. "Ik weet hoe belangrijk hij is voor Barcelona. Ik heb hem nooit geprobeerd om hem weg te plukken."

  Het was de Spaanse krant El Mundo die dit keer berichtte over een poging van Pep Guardiola om Lionel Messi naar Engeland te lokken. De Argentijn zou een contract krijgen voor 5 jaar en 250 miljoen euro per jaar verdienen. De club zou ook een recordbedrag van 250 miljoen willen betalen aan Barcelona. 

   

  Het is niet de eerste keer dat zulke geruchten in de media verschijnen, maar Guardiola ontkent. "Nadat ik vertrokken ben bij Barcelona heb ik bij Bayern München en bij Manchester City gewerkt. Ik heb Lionel Messi nooit gevraagd om mij naar die clubs te volgen. Nooit."

   

  "Ik heb ook nooit aan de clubeigenaars gevraagd om hem te gaan halen bij Barcelona. Ik weet hoe belangrijk hij is voor die club. Ik heb dit al duizend keer gezegd en ik zal het nog eens zeggen. Ik wil dat Messi bij Barcelona blijft."