• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Rooney eindigt het seizoen op valse noot na penaltymisser

  Wayne Rooney

  Rooney miste de eerste penalty in de strafschoppenreeks tegen Columbus Crew.

  Het seizoen van Wayne Rooney in de MLS zit erop. Met zijn club DC United strandde de Engelse aanvaller in de eerste ronde van de play-offs  ten koste van Columbus Crew. In de beslissende strafschoppenreeks miste Rooney zijn elfmeter. 

  Even zag het er nog goed uit voor Rooney en co nadat de 1-0-voorsprong na twintig minuten op het bord stond. Maar Frederico Higuain - broer van - maakte al weer snel gelijk voor Columbus Crew. 

   

  Na de eerste verlenging ging Columbus Crew op en over DC United dankzij opnieuw een goal van Higuain. De late 2-2 van Nick DeLeon zorgde nog voor de beslissende strafschoppenreeks. Daar miste Rooney ongelukkig als eerste, maar ook zijn ploegmaats waren niet bij de les. Columbus Crew won de strafschoppen met 3-2, voor Rooney en co zit het seizoen erop.