• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Driessche en Verboomen vervangen Vertenten en Delferière in Europa

  Bram Van Driessche

  Bram Van Driessche schuift een rijtje op in de pikorde.

  Sébastien Delferière en Bart Vertenten, die betrokken zijn in het voetbalschandaal, moeten hun Europese plaats afstaan aan hun collega's Bram Van Driessche en Nathan Verboomen.

  Sébastien Delferière en Bart Vertenten waren niet alleen de belangrijkste scheidsrechters op de Belgische velden, ze waren ook de Belgische vaandeldragers in Europa. Wáren, want wegens hun mogelijke betrokkenheid in het voetbalschandaal vallen ze ook daar van hun sokkel.

   

  Het Uitvoerend Comité van de voetbalbond heeft op advies van het Bureau Arbitrage Profvoetbal Bram Van Driessche en Nathan Verboomen aangewezen als hun vervangers op het internationale toneel. Dat was ook dringend nodig, want Vertenten, die nog in de gevangenis zit, en Delferière staan op non-actief.

  Nathan Verboomen

  Nathan Verboomen