Ga naar de inhoud

Rus scoort zeven jaar later identieke goal tegen zelfde ploeg (video)

 do 1 november 2018 13:11

Het lijkt te straf om waar te zijn, maar zover wij het konden controleren klopt het verhaal. De Russische voetballer Roman Loktionov scoorde afgelopen weekend een identieke goal als zeven jaar geleden, in hetzelfde stadion, tegen dezelfde tegenstander (en in dezelfde minuut?). Alleen de echtheid van de beelden konden we niet controleren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bekijk de video. De gelijkenis tussen de twee doelpunten is waanzinnig. Verdediger Roman Loktionov speelt sinds dit seizoen opnieuw voor Volgar Astrakhan. Daar speelde hij ook zeven jaar geleden.

 

Toen scoorde hij tegen Vldikavkaz een heerlijke vrije trap in de 17e minuut. Afgelopen weekend speelde Astrakhan in eigen stadion opnieuw tegen Vladikavkaz en opnieuw scoorde Loktionov. Volgens sommige bronnen gebeurde dat net als zeven jaar geleden opnieuw in de 17e minuut. Volgens andere bronnen in de 18e minuut. Het blijft een straf verhaal.