• home
 • video
 • pas verschenen

  Club-fan Rik Verheye geeft Frank Boeckx nieuwe (spottende) bijnaam

  Frank Boeckx heeft gisteren een overwinning geboekt. Niet op het veld met Anderlecht, maar in de Slimste Mens ter Wereld op VIER. De doelman haalde het in het finalespel van Viktor Verhulst. Hij deed dat met de steun van jurylid Rik Verheye. En dat is nochtans een bekende fan van Club Brugge.

  Om te bewijzen dat hij neutraal zou blijven had Verheye een cadeautje mee voor Boeckx. "Zijn bijnaam is Frank the Tank, maar dat is een beetje gedateerd. Hij zit nu vooral op de bank." En daarom had Verheye een T-shirt bij met een nieuwe bijnaam: Frank de Bank.

   

  "Dat zou ook een ideale naam zijn voor een bank", grapte Verheye nog. "De slogan is dan: "Van zitten word je wel degelijk rijk."