• home
 • video
 • pas verschenen

  Zoon Srivaddhanaprabha: "Wil levenswerk van mijn vader voortzetten"

  Aiyawatt Srivaddhanaprabha nam aan het stadion van Leicester afscheid van zijn vader.

  Aiyawatt - "Top" - Srivaddhanaprabha heeft in een emotionele boodschap op Instagram beloofd om het levenswerk van zijn vader voort te zetten. De voorzitter van Leicester City en OHL kwam vorig weekend om het leven in een helikoptercrash.

  Het overlijden van Leicester-eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha zindert na. Zijn zoon Aiyawatt neemt het King Power-imperium van zijn vader over en belooft op Instagram om de fans niet in de steek te laten.

   

  "Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart bedanken voor de overweldigende steun", schrijft hij. "Wat gebeurd is, heeft me doen beseffen hoe belangrijk mijn vader was voor veel mensen overal ter wereld. Het raakt me om te zien hoeveel mensen hem in hun hart hadden gesloten."

   

  "Ik ben enorm trots op zo'n uitzonderlijke vader. Ik heb van hem een heel grote missie gekregen en ben van plan om zijn levenswerk voort te zetten. Ik weet dat ik daar de nodige steun voor zal krijgen en ik ben heel dankbaar voor de steunbetuigingen."

   

  De kans is groot dat Aiyawatt als eerste daad het King Power Stadium omdoopt tot het Khun Vichai Stadium.