• home
 • video
 • pas verschenen

  PSV wil Balotelli in zijn hemd zetten, maar krijgt gevat antwoord

  PSV probeerde op Instagram een grapje uit te halen met Mario Balotelli, maar krijg de boomerang terug in het gezicht. De Italiaanse spits had immers een gevat antwoord klaar.

  Net voor het bekerduel tegen RKC plaatste PSV een video op Instagram van een fan op de tribunes die worstelde om zijn regenjas aan te trekken. Het deed de Eindhovenaars denken aan Mario Balotelli, die bij Manchester City ook de nodige moeite had om een trainingshesje aan te trekken. "Is that you, Mario Balotelli?", was dan ook de vraag van PSV.

   

  Maar Balotelli wou zich niet zomaar in zijn hemd laten zetten. De Italiaanse spits antwoordde met een foto van de 3-0-overwinning van AC Milan tegen PSV in 2013. Balotelli scoorde toen één van de doelpunten, waardoor PSV naast de groepsfase van de Champions League greep.

  PSV opent het vuur:

  Maar Balotelli vuurt terug:

  Bekijk nog eens het gevecht van Balotelli met zijn trainingshesje: