Iraanse zakenman uit "The Sky is the Limit" neemt Patro Eisden over

  Salar Azimi rijdt rond met een zeer opvallende Lamborghini.

  Salar Azimi heeft Patro Eisden overgenomen. Patro komt op dit moment uit in tweede amateurklasse. Azimi is een Iraanse zakenman die in ons land bekend is door zijn optreden in het tv-programma The Sky is the Limit. 

  Patro Eisden was sinds 2016 in handen van de Britse Chinees Wayne Woo. Hij was geen onomstreden figuur en het parket was sinds kort een onderzoek gestart naar het reilen en zeilen bij de amateurclub. Maar nu trekt Woo de deur achter zich dicht. Hij geeft het stokje door aan Salar Azimi.

   

  De naam van de zakenman circuleerde al langer en vanochtend werd de overname op de algemene vergadering goedgekeurd. Opvallend: de vzw zal voortaan bestaan uit trainer Stijn Stijnen, Salar Azimi en vijf familieleden van Azimi. De 5 lokale leden die nog in de vzw zetelden werden weggestemd.

   

  Vanuit supportershoek klonk er vooral opluchting dat de periode Woo nu met de overname afgesloten is. "De lokale verankering binnen de vzw is er wel niet meer", vertelde advocaat Paul Engelen, die de vijf leden vertegenwoordigde die een procedure hadden aangespannen tegen de gang van zaken binnen de vzw.

   

  De club zit wel nog op een serieuze schuldenberg. De nieuwe voorzitter wil van Patro Eisden nu een zelfbedruipende club maken. Later vandaag geeft Azimi nog een persconferentie om meer uitleg te geven.

  Azimi: "We gaan niet met geld smijten"

  Wie is Salar Azimi?

  Salar Azimi werd bekend door zijn deelname aan The Sky is the Limit op VIER. Azimi is een kleurrijke figuur die op sociale media graag pronkt met zijn luxewagens. Hij rijdt ook zelf rond in een zilveren Lamborghini. 

   

  Azimi is ook een voetballiefhebber. Onlangs trok hij enkele dagen op met ex-trainer Louis van Gaal. Vorig jaar motiveerde hij de spelers van de Nederlandse club NAC met een premie van 10.000 euro als ze zouden promoveren naar de Eredivisie.