• home
 • video
 • pas verschenen

  Lierse Kempenzonen wijst coach Trost de deur en shopt bij reeksgenoot

  René Trost

  René Trost heeft de verwachtingen niet kunnen inlossen in Lier.

  Lierse Kempenzonen, een van de erfgenamen van Lierse SK, heeft beslist om een einde te maken aan de samenwerking met René Trost. Het bestuur vindt 14 op 27 onvoldoende. Het ziet ernaar uit dat Dave De Herdt van Rupel Boom Trost opvolgt.

  Na 9 speeldagen in de eerste amateurklasse staat Lierse Kempenzonen 6e, op 10 punten van de ongenaakbare leider Thes Sport. Na een sportieve analyse van de voorbije maanden besliste het bestuur om de samenwerking met René Trost stop te zetten.

   

  De 53-jarige Nederlander was sinds juni aan de slag op het Lisp. "De club staat erop om René te bedanken voor al zijn inzet om samen met ons de club opnieuw op te bouwen", klinkt het bij Lierse Kempenzonen. "We wensen René dan ook nog veel succes in zijn verdere carrière!"

  Rupel Boom: "Lierse Kempenzonen plukt onze T1 weg"

  Dave De Herdt van Rupel Boom lijkt het roer over te nemen. "T1 Dave De Herdt en technisch directeur Urbain Spaenhoven verlaten met onmiddellijke ingang onze club", laat de reeksgenoot weten. "Zij werden weggeplukt door Lierse Kempenzonen."


  Zaterdag komt Thes Sport op bezoek in Lier. Het team uit Tessenderlo voert het klassement aan met 24 op 27. Vorige weekend won Thes Sport met 2-0 van... Rupel Boom, de nummer 7 in 1e amateur.

  Dave De Herdt.