• home
 • video
 • pas verschenen

  OH Leuven-Lommel wordt uitgesteld naar 4 december wegens rouw

  OH Leuven hoeft morgenavond niet te voetballen tegen Lommel op de 10e speeldag in 1B. De Leuvenaars hadden uitstel gevraagd, omdat de club in rouw is na de dood van de Thaise eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha. Op dinsdag 4 december om 20.30u wordt de match ingehaald.  

  Zaterdagavond stortte de helikopter van de Leicester- en OHL-eigenaar neer, toen hij wegvloog na de thuismatch tegen West Ham. Het bekerduel van Leciester van vanavond werd uitgesteld door het drama, en morgen dus ook de competitiematch van OHL tegen Lommel.

   

  "Alle clubs van de Proximus League gingen akkoord om deze partij uit te stellen naar aanleiding van het tragische ongeval van Khun Vichai. De nieuwe datum is geprikt op dinsdagavond 4 december om 20.30u", stelt OHL in een persbericht.

   

  "OH Leuven dankt het bestuur van Lommel SK en van alle andere clubs van de Proximus League voor de bereidwillige medewerking om de partij uit te stellen."

   

  "De thuiswedstrijd van zaterdag 3 november om 17u tegen Tubeke vindt wel gewoon plaats. We roepen iedereen die OHL een warm hart toedraagt op om die middag massaal af te zakken naar Den Dreef en als 1 man achter de ploeg te staan."

  OH Leuven dankt het bestuur van Lommel SK en van alle andere clubs van de Proximus League voor de bereidwillige medewerking om de partij uit te stellen.