• home
 • video
 • pas verschenen

  Wow! Superster Kanye West op bezoek bij Limburg United

  Kanye West

  Daar zit Kanye West.

  Hoog bezoek bij basketbalploeg Limburg United. Niemand minder dan wereldster Kanye West zit op de eerste rij in Houthalen voor een benefietmatch tegen de Amerikaanse Ball Brothers.

  Limburg United organiseerde in Houthalen een wedstrijd tegen spelers uit de Amerikaanse Junior Basketball Association (JBA). Initiatiefnemer is LaVar Ball, vader van LA Lakers-speler Lonzo Ball. Zijn twee andere zonen Li Angelo en LaMelo maken deel uit van het JBA-team.

   

  Tijdens het derde kwart kwam plots Kanye West de zaal binnengesloft. De Amerikaanse rapper is dikke maatjes met LaVar Ball. De begroeting was dan ook erg hartelijk. Na een handshake en een knuffel groette Kanye ook het uitzinnige publiek in Houthalen.

  Beelden van Kanye West in Houthalen:

  Kanye West (in jeansjas) zit naast LaVar Ball.