• home
 • video
 • pas verschenen

  Brozovic doet het weer: achter een muurtje gaan liggen bij een vrijschop

  " "

  Brozovic stopte vorige week tegen Barcelona nog Suarez af.

  Marcelo  Brozovic maakt er een een wekelijkse gewoonte van: in de Champions League tegen Barcelona legde de Inter-speler zich achter de muur. Zo hield hij Suarez van een lage vrijschopgoal. Gisteren tegen Lazio herhaalde de Kroaat zijn kunststukje, maar dat bleek uiteindelijk niet nodig.

  De beelden gingen vorige week de wereld rond: Brozovic gooide zich slim achter de opspringende muur, waardoor Suarez zijn laag getrapte vrijschop niet in doel zag belanden. Het bracht niet op, want Inter verloor met 2-0.

   

  Gisteren in de topper tegen Lazio stonden de bezoekers uit Inter al 0-2 voor, onder meer door een goal van Brozovic. Toen de bezoekers een vrije trap kregen net buiten de zestien, deed Brozovic het weer, maar nu was zijn actie niet nodig, want Cataldi zette de bal tegen de muur.  Inter won uiteindelijk met 0-3 en wipt over Napoli naar de 2e plaats. Lazio blijft 4e.

   

  Brozovic lijkt een patent te nemen op de move. Na de match tegen Barcelona kwam hij zelf met een naam naar voren: "De krokodilbeweging. #epicbrozo."

  Brozovic: "Hier is de krokodilbeweging"