• home
 • video
 • pas verschenen

  Vormer scherp voor doelman: "Hij moet wel een keer punten pakken"

  Karlo Letica

  Karlo Letica ligt languit op de grond na zijn misser in Sint-Truiden.

  Club Brugge zit opnieuw met een keepersprobleem. Na het teleurstellende gelijkspel in Sint-Truiden (2-2) wijst Ruud Vormer de jonge keeper Karlo Letica met de vinger.

  STVV scoorde zaterdag 2 keer na onhandig verdedigen van de Club Brugge-verdediging. Eerst liet Letica de bal door zijn handen glippen, daarna verschalkte Poulain via ploegmaat Rits zijn eigen doelman.

   

  "Karlo is een hele goeie keeper, dat laat hij elke dag op training zien", sprak aanvoerder Ruud Vormer meteen na de wedstrijd. "Daarom begrijp ik ook de keuze van de coach, maar nu moet hij wel een keer punten pakken voor ons."

   

  "We creëerden best nog wat kansen, maar tegen knullige doelpunten heb je geen verhaal. Die tweede was ongelukkig, bij de eerste gaat de keeper in de fout. En dan is het goal, zo luidt het voetbalcliché."

   

  Voor de laatste zege moet Club Brugge al een maand achteromkijken toen het de stadsderby won met 4-0. Zit de landskampioen in een dipje? "Of een crisis. Wat jullie willen, maak er maar wat van", antwoordde Vormer op de vraag.

   

  Het interview met Ruud Vormer:

  VIDEO: De missers van Club Brugge tegen STVV

  In het begin van de wedstrijd gaat Karlo Letica in de fout voor Club Brugge (1-0), op het einde van de match brengt Mats Rits STVV langszij met een owngoal (2-2).

  Meer over STVV - Club Brugge: