• home
 • video
 • pas verschenen

  Voormalige TD Real Madrid: "Conte? Martinez is betere keuze"

  Roberto Martinez

  Hoewel hij een Spanjaard is, was Roberto Martinez nog nooit trainer in eigen land.

  Na de pandoering bij Barcelona lijkt het niet langer de vraag óf Julen Lopetegui ontslagen wordt bij Real Madrid maar wannéér. De naam van Antonio Conte als opvolger zingt nadrukkelijk rond, maar niet iedereen is een fan.

  Als Jorge Valdano spreekt, dan wordt er in Spanje geluisterd. De Argentijn was zowel speler, coach als technisch directeur bij Real Madrid. Die laatste functie bekleedde hij van 2000 tot 2004 (op de foto onderaan met José Mourinho). Valdano weet dus wat er nu op het bord ligt van zijn opvolger.

   

  Volgens heel wat waarnemers houdt Antonio Conte zich al in de coulissen op om Julen Lopetegui op te volgen na de 5-1 bij Barcelona. "Maar ik zou voor Roberto Martinez gaan. Dat lijkt mij een betere keuze."

   

  "Martinez is een trainer die voor de ommekeer kan zorgen. Hij kan zich beter aanpassen aan het elftal dan Conte. Conte heeft zijn sporen in verschillende landen verdiend, maar Martinez vindt beter oplossingen. Dat moet wel, want Real heeft geen doelpuntenmaker."