• home
 • video
 • pas verschenen

  Is dat Lokeren-verdediger Tirpan in het vak van Antwerp?

  Ambiance op de Freethiel.

  Olivier Deschacht loopt de longen uit zijn 37-jarig lijf, Lokeren-collega Tirpan feest mee met de Antwerpsupporters en Michel Preud'homme en Philippe Clement kunnen het nog altijd goed met mekaar vinden. Bekijk hieronder 5 leuke fragmenten op en rond de voetbalvelden in de Jupiler Pro League.

  Tirpan in de spionkop van Antwerp

  Let op de man links onderaan. Is dat Lokeren-verdediger Mickaël Tirpan? Terwijl zijn club zich in een crisis bevindt, ontspant hij zich in Beveren in het vak van de Antwerp-supporters. Tirpan danst vrolijk mee op de tonen van Gigi D'Agostino.

  Olivier "Usain" Deschacht

  Een dag eerder kwam Mickaël Tirpan niet verder dan een 0-0-gelijkspel tegen KV Oostende. Collega Olivier Deschacht liep zich de longen uit zijn 37-jarige lijf om de bezoekers het scoren te beletten. Na een snelle tegenaanval sprintte hij het hele veld over om het schot van Sakala in hoekschop te glijden.

  Clement en Preud'homme in koor: "Tevreden? Neen, ontevreden"

  Gisteren serveerden Standard en Racing Genk u op een aangename topper (1-1). De wedstrijd was een recept van Michel Preud'homme en Philippe Clement, die mekaar erg appreciëren na hun samenwerking bij Club Brugge.

   

  Tijdens de persconferentie kregen ze mekaar aan het lachen. En ook in een dubbelgesprek met Sporza waren ze erg vrolijk. "Of we allebei tevreden zijn? Neen, ontevreden", lachten ze met onze reporter Peter Vandenbempt.

  Philippe Clement en Michel Preud'homme in een dubbelgesprek met Peter Vandenbempt.

  Gent-spelers jonassen Neto na comeback

  Voor het eerst in anderhalf jaar heeft Renato Neto nog eens een wedstrijd gespeeld. De Braziliaan van Gent maakte vrijdag zijn wederoptreden in de slotminuten tegen Charleroi (2-1).

   

  Na de match testten de ploegmaats of zijn blessure echt verleden tijd is. Ze slingerden de middenvelder de lucht in.

  Kylian Hazard imiteert zijn broers

  Bij Cercle Brugge komt Kylian Hazard meer en meer aan spelen toe. De 23-jarige broer van Eden en Thorgan lag zaterdag mee aan de basis van de gelijkmaker tegen Kortrijk (1-1). En hij schudde een heerlijk overstapje uit zijn schoenen.