Ex-wielerprof Manfredi omgekomen in Indonesische vliegramp

  Manfredi

  Andrea Manfredi reed voor Bardiani en Flaminia.

  Ex-wielerprof Andrea Manfredi is een van de slachtoffers van de vliegramp in Indonesië. Manfredi zei het wielrennen 2 jaar geleden op 24-jarige leeftijd al vaarwel en was sindsdien eigenaar van een bouwbedrijf en verdeler van fietscomputers.

  Als wielrenner liet Andrea Manfredi geen onuitwisbare indruk. Beter dan een verre ereplaats zat er niet in voor de Italiaan van de Bardiani-ploeg. Op amper 24-jarige leeftijd gaf Manfredi zijn leven een nieuwe wending, als CEO van een bouwbedrijf en als verdeler van fietscomputers.

   

  Maar aan dat leven is nu abrupt een einde gekomen. Manfredi was een van de passagiers van vlucht JT-610, die boven Jakarta is neergestort. Alle 189 inzittenden zijn meer dan waarschijnlijk overleden.

  Ex-ploegmaat Colbrelli betuigt zijn medeleven op Twitter