• home
 • video
 • pas verschenen

  Doelman Letica niet in selectie voor Club-KVO: "Hij is geblesseerd"

  Letica baalt na zijn blunder tegen STVV.

  Club Brugge rekent tegen KV Oostende niet op doelman Karlo Letica (21). De Kroaat ging afgelopen weekend zwaar in de fout tegen STVV en werd op de korrel genomen door zijn aanvoerder en trainer. Letica zit niet in de selectie voor de competitiematch van dinsdagavond, officieel door een blessure.

  Het keepersprobleem bij Club Brugge is dus terug van weggeweest. Club trok na een turbulent seizoen in deze voetbaljaargang vol de kaart van Karlo Letica, maar de landgenoot van coach Ivan Leko gaf de voorbije maanden geen vlekkeloze indruk.

   

  Vorige zaterdag volgde tegen Sint-Truiden een dieptepunt met een vreselijke blunder. Aanvoerder Ruud Vormer toonde zich scherp: "Hij moet wel een keer punten pakken voor ons."

   

  Dat zal morgen niet het geval zijn tegen Oostende, want Letica zit niet in de kern. "Hij is geblesseerd", deelt Club Brugge mee. Ethan Horvath of Guillaume Hubert zal dinsdag dus een nieuwe kans tussen de Brugse palen krijgen.