• home
 • video
 • pas verschenen

  Weduwe en zoon van overleden Leicester-eigenaar leggen bloemenkrans neer

  Leicester rouwt.

  Het overlijden van Leicester-eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha zindert na. De weduwe en zoon van Srivaddhanaprabha hebben vanmiddag een bloemenkrans neergelegd bij het stadion. Ook de spelers van de Engelse club eerden hun overleden clubeigenaar.

  Bij het King Power Stadium, waar Vichai Srivaddhanaprabha het leven liet bij een helikoptercrash, ligt intussen een bloementapijt. Heel wat supporters willen hun overleden clubeigenaar op die manier eren.

   

  Ook de weduwe en zoon van Srivaddhanaprabha zakten naar het stadion af, waar ze in de middencirkel de spelers groetten. Op de middenstip werd een bloemenkrans neergelegd ter nagedachtenis van Srivaddhanaprabha.

   

  De Thaise zakenman was ook de sterke man van OH Leuven. Bij de 1B-club wordt dinsdag een rouwregister geopend. "Iedereen die Oud-Heverlee Leuven een warm hart toedraagt, is geschokt door het plotse overlijden van onze voorzitter", klinkt het.

  Bekijk de beelden van het emotionele tafereel: