22 goals van Ibrahimovic, maar LA Galaxy mist play-offs op nippertje

  Het seizoen van Zlatan Ibrahimovic in de MLS zit er sneller op dan hij had verwacht. LA Galaxy heeft geen ticket voor de play-offs kunnen bemachtigen. In de beslissende match gaf de ploeg een 2-0-voorsprong weg.

  La Galaxy moest winnen tegen Houston om het laatste ticket voor de play-offs te pakken in de Western Conference. Het zag er na een halfuur spelen ook rooskleurig uit. Ola Kamara had zijn ploeg een 2-0-bonus bezorgd.

   

  Maar na de pauze stortte de thuisploeg in elkaar.  In minuut 79 scoorde Manotas het winnende doelpunt voor de bezoekers. Eindstand: 2-3. Door de nederlaag zit het seizoen van LA Galaxy er al op. Het team eindigt op plaats 7, op 1 puntje van de top 6. 

   

  Zlatan Ibrahimovic, die in maart naar LA verhuisde, was zichtbaar teleurgesteld. Hij vertrok zonder de journalisten te woord te staan. De aanvaller had zich zijn eerste seizoen in de MLS ongetwijfeld anders voorgesteld. Zelf scoorde hij wel 22 keer, maar een eerste deelname aan de play-offs zat er dus niet in.

  De hoogtepunten van de partij

  Kamara scoorde 2 keer, maar dat was niet voldoende