"Sollied is een vreemde keuze, maar hij is wel een aanwinst als figuur"

  Peter Vandenbempt was een van de tafelgasten in Extra Time.

  Lokeren gaat met Trond Sollied het degradatiegevecht aan. "Het was niet de eerste man aan wie ik dacht", vertelde Peter Vandenbempt in Extra Time. Marc Degryse: "Hij stond ook bij Gent open voor de job."

  "Ik vind het een heel verrassende keuze", vertelde Peter Vandenbempt in Extra Time over Trond Sollied, die de opvolger is van Peter Maes bij Lokeren.

   

  "Het stond wel al enkele dagen in de kranten en hij is ook even adviseur geweest, maar ik dacht dat hij ver van het voetbal was afgedreven, toch actief."

   

  "Het was niet de eerste man aan wie ik dacht. Het is toch een vreemde keuze. Maar Sollied is wel een aanwinst als figuur voor het Belgische voetbal. Het is een aantrekkelijke figuur, een intrigerende man met veel oneliners. De krantenkoppen zullen gemakkelijk gemaakt worden."

   

  "Het degradatievoetbal wordt wel even wennen voor hem", vulde Marc Degryse aan. "Je voelde dat hij ook bij Gent open stond voor die job (als vervanger van Yves Vanderhaeghe) toen hij met hen sprak als adviseur. Toen wist je dat hij weer op de markt was."

  Extra Time over de komst van Sollied naar Lokeren

  Extra Time over de rol van voorzitter Lambrecht in de crisis bij Lokeren