• home
 • video
 • pas verschenen

  Braziliaanse profvoetballer Daniel op gruwelijke wijze vermoord

  Daniel

  Daniel in duel met Ze Roberto, met wie hij dit seizoen samenspeelde bij Sao Bento.

  De Braziliaanse profspeler Daniel Correa Freitas is op gruwelijke wijze vermoord. De 24-jarige middenvelder speelde onder meer voor topclubs Botafogo en Sao Paulo.

  Sao Paulo rouwt om zjin speler Daniel Correa Freitas, want op amper 24-jarige leeftijd is er een einde aan zijn leven gekomen. Daniel, zoals zijn voetbalnaam luidde, werd dit seizoen uitgeleend aan de Braziliaanse tweedeklasser Sao Bento. Maar het was ten zuiden van miljoenenstad Sao Paulo dat het dode lichaam van Daniel werd aangetroffen.

   

  In de Braziliaanse media schetsen ze een gruwelijk verhaal. "Op basis van de staat van het lichaam moeten we zeggen dat het om een zeer gewelddadig overlijden gaat", zegt een woordvoerder van de politie.

   

  Daniel zou zich om een nog onbekende reden in een soort vrijzone begeven hebben, waar de misdadigers vrij spel hebben. Daar zou hij bijna onthoofd aangetroffen zijn in de struiken. Zijn genitalieën zouden ook afgesneden zijn.