• home
 • video
 • pas verschenen

  Vidarsson tegen fans Lokeren: "Dit ligt niet aan de voorzitter"

  Arnar Vidarsson

  Arnar Vidarsson sust de fans van Lokeren.

  Het rommelt bij Lokeren, zeker nu coach Peter Maes opzij is gezet. De supporters wijzen met een beschuldigende vinger naar voorzitter Roger Lambrecht, maar interim-coach Arnar Vidarsson schetst een ander verhaal.

  Na het ontslag van Peter Maes neemt Arnar Vidarsson voorlopig de honneurs waar bij Lokeren. Gisteravond suste hij al een delegatie Lokeren-supporters, die om uitleg kwamen vragen na de match.

   

  "Net als jullie denk ik ook met plezier terug aan de periode van de bekerfinales. Dat zal altijd in ons hart zitten. Maar dat is 5 jaar geleden en nu is de situatie helemaal anders."

   

  "We zijn al 5 jaar aan het sukkelen, maar we kunnen dit alleen samen omdraaien. Mét onze voorzitter. Vergeet niet wat die de voorbije 25 jaar voor deze club heeft gedaan. Laat ons daar nooit kritiek op geven. Nooit!"

   

  "Er zijn andere clubs die even groot zijn als Lokeren die het veel moeilijker gehad hebben en die nooit bekers gewonnen hebben. Het ligt dus niet aan de voorzitter, want hij wil net als wij opnieuw bekerfinales halen of eens in Play-off I geraken."

   

  "Het ligt wél aan het voetbal, dat de voorbije jaren fel is veranderd. Er is nu heel veel buitenlands geld bij een pak Belgische clubs. Het wordt steeds lastiger om daarmee te concurreren."

  Arnar Vidarsson over...

  • ... vriendjespolitiek: "Ik kan jullie verzekeren dat Lokeren absoluut niet in de greep is van de makelaars. 100% zeker. Er zullen geen lijken uit de kast vallen bij ons."
  • ... de gebrekkige communicatie: "Ik beloof jullie hier dat ik naar de voorzitter ga om hem te vragen om snel met concrete plannen te komen voor de toekomst. Zodat jullie weten waar we mee bezig zijn. Maar vanaf donderdag gaan we er weer samen tegenaan."

  Het gesprek van Vidarsson met de fans