• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Lokeren-fans zijn het beu en nemen Roger Lambrecht op de korrel

  "Ssttt, hier slaapt Roger" en "Pampervoetbal", was er te lezen op de spandoeken.

  Bij Sporting Lokeren beleven ze geen al te succesvolle tijden. Extrasportief kent het zijn problemen, maar ook op sportief vlak is het geen groot feest. Met 6 punten uit 12 wedstrijden en een voorlaatste plek vonden de fans het welletjes geweest.

  De match tegen Oostende was hét moment voor Lokeren om alle zorgen van zich af te voetballen. Maar in plaats daarvan moest het tevreden zijn met een puntje tegen de kustploeg.

   

  Nadien kreeg het enkele kwade fans aan de hoofdingang. Opvallend: niet Peter Maes, maar Roger Lambrecht kreeg het te verduren. Met een "Geef ons Lokeren terug"-spandoek uitten de fans hun ongenoegen. "Roger, kom eens naar buiten", weerklonk het aan de Lokerse hoofdingang.

   

  Ook tijdens de wedstrijd brachten de fans hun boodschap op verschillende spandoeken. "Ssttt, hier slaapt Roger", "Pampervoetbal", "Geef ons Lokeren terug", en "De tijd tikt", was er te lezen op de spandoeken.

  De Lokerse fans vinden het stilaan welletjes geweest