• home
 • video
 • pas verschenen

  Cantona over Mourinho: "Niet de juiste man voor de juiste vrouw"

  Cantona en Ferguson

  Eric Cantona en Alex Ferguson waren een gouden duo in de jaren '90.

  Het United-hart van Eric Cantona bloedt als hij ziet hoe zijn ploeg zich de voorbije weken presenteert. Volgens Cantona is er maar 1 schuldige: José Mourinho.

  Eric Cantona zit nooit verlegen om een stoute uitspraak en ook nu had hij weinig nodig om los te barsten op een praatavond. "Je kunt al eens een match verliezen, maar je moet toch minstens wat risico nemen. Juventus had 70% balbezit op Old Trafford?! Kun je je dat voorstellen met Ferguson op de bank?"

   

  "Ik lijd als ik United zie spelen en nog meer als ik Manchester City zo schitterend zie spelen. Jonge kinderen willen grote voetballers en mooi voetbal zien om zich te kunnen identificeren met een club. Ik vrees dat we nu een hele generatie jonge fans verliezen aan City."

   

  Volgens Cantona, die 4 keer kampioen werd met United, is José Mourinho de grote boeman, omdat hij de teugels niet wil vieren. "Hij is niet de juiste man voor de juiste vrouw."