• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Kobe Bryant geniet van "King" James, die uitpakt met triple-double

  Kobe Bryant krijgt applaus van de toeschouwers in de NBA-wedstrijd tussen de Lakers en de Nuggets.

  Basketballegende Kobe Bryant kwam de Lakers aanvuren.

  LeBron James was vannacht weer de ster bij de LA Lakers. Tegen de Denver Nuggets tekende hij voor zijn eerste triple-double van het seizoen. Lakers-legende Kobe Bryant smulde van de show van LeBron James.

  Na 3 nederlagen hebben de LA Lakers de honingzoete smaak van de overwinning weer volledig te pakken. Eergisteren loodste LeBron James zijn team voorbij de Phoenix Suns, de 1e zege voor de Lakers dit seizoen.

   

  Afgelopen nacht stal "King" James opnieuw de show. Onder het goedkeurend oog  van Kobe Bryant zette hij 28 punten, 11 assists en 11 rebounds op zijn puntenkaart. Zijn eerste triple-double van het seizoen.

   

  De Lakers klopten de Denver Nuggets met 121-114, goed voor hun eerste thuiszege dit seizoen. De Nuggets zijn hun ongeslagen status in het prille NBA-seizoen dan weer kwijt.

  De mooiste acties van LeBron James afgelopen nacht

  Kobe Bryant kon de prestatie van de Lakers smaken