• home
 • video
 • pas verschenen

  Spurs kunnen op Dele rekenen tegen City, Vertonghen nog niet fit

  Dele Alli kwam voor het laatst in actie in de League Cup.

  Na een maand afwezigheid door een hamstringblessure heeft Dele Alli de trainingen hervat bij Tottenham Hotspur. De smaakmaker van de Spurs is ook beschikbaar voor de topper van maandag tegen Manchester City. Op de terugkeer van Jan Vertonghen is het nog wat wachten.

  Vertonghen nog out

  Dele speelde dag op dag een maand geleden zijn laatste wedstrijd voor Tottenham tegen MK Dons, de club van zijn jeugd. De League Cup-wedstrijd eindigde op 2-2, waarna Dele de beslissende elfmeter omzette. 

   

  Vandaag trainde de 22-jarige smaakmaker van de Londense club voor het eerst voluit mee met zijn ploegmaats. Spurs-trainer Mauricio Pochettino liet op zijn persbabbel weten dat Dele beschikbaar is voor de topper van maandag tegen Manchester City.

   

  Jan Vertonghen (hamstring) en Danny Rose (lies) werken nog aan hun terugkeer en zullen er niet bij zijn.

   

  Tottenham staat met 21 op 27 vijfde in de Premier League. Manchester City voert samen met Liverpool het klassement aan met 23 punten.