• home
 • video
 • pas verschenen

  Fellaini kan zondag niet tegen zijn ex-club Everton spelen

  Voorlopig nog geen juichende Fellaini bij United.

  Marouane Fellaini raakt niet fit voor de competitiematch van Manchester United nu zondag op eigen veld tegen Everton.

  Fellaini staat al enkele weken geblesseerd aan de kant. De 30-jarige middenvelder werd door bondscoach Roberto Martinez weliswaar opgeroepen voor de duels tegen Zwitserland (12 oktober) en Nederland (16 oktober), maar kwam daarin niet in actie.

   

  Daarna miste Fellaini ook het competitieduel met Chelsea (2-2) en de Champions League-match tegen Juventus (0-1-verlies). Everton nu zondag - nota bene de club waar Fellaini van 2008 tot 2013 voor speelde - komt ook nog te vroeg.

   

  José Mourinho kreeg vandaag op zijn persbabbel ook vragen over Romelu Lukaku. De 25-jarige spits staat al een tijdje droog bij zijn club, maar hij blijft het vertrouwen genieten van zijn Portugese trainer.     

   

  "Er komt een dag dat hij opnieuw zal scoren en zijn vertrouwen weer normaal zal zijn. Het is duidelijk dat dit er momenteel niet is", zei Mourinho.

   

  Lukaku trof in de eerste vijf competitieduels vier keer raak, maar sindsdien zwijgt zijn kanon in de Premier League. Hij kon (CL & EFL Cup incluis) acht matchen niet meer scoren in het shirt van ManU.

   

  Zijn ploeg kan de doelpunten van de Rode Duivel nochtans gebruiken, want met 14 op 27 en een voorlopige tiende plaats presteert United bleek in de competitie.  

  Tweets: