• home
 • video
 • pas verschenen

  Defour eert overleden papa met tatoeage van diens gezicht op zijn rug

  Jacques Defour siert voor altijd de rug van zijn zoon Steven.

  Jacques Defour siert voor altijd de rug van zijn zoon Steven.

  Enkele weken geleden is de vader van Steven Defour gestorven. De voetballer van Burnley heeft het gezicht van zijn papa nu als ultiem eerbetoon op zijn rug laten tatoeëren. "My hero, my inspiration", staat eronder geschreven.

  Jacques Defour overleed begin oktober na een slepende ziekte. Steven Defour maakte dat nieuws bekend op Instagram, met een foto van hemzelf, zijn vader en zijn zus.

   

  Vader Jacques was de inspiratie van zoon Steven, hoewel de relatie een tijdje vertroebeld raakte omdat Jacques niet altijd akkoord ging met de keuzes van zijn zoon. Maar na enkele moeilijke jaren legden vader en zoon hun meningsverschil bij en brachten ze de laatste jaren van Jacques met veel liefde door. 

  De Instagram-post van Defour op 7 oktober: