• home
 • video
 • pas verschenen

  De NBA lacht er niet mee: broek aftrekken vanaf zijlijn is 15.000 dollar boete

  " "

  Markieff Morris (r) haalt alle truken van de foor boven.

  Het is oppassen geblazen met ongepaste frivoliteiten in de NBA. Daar is Markieff Morris gisteren ook achter gekomen. De forward van Washington kreeg een boete van 15.000 dollar wegens onsportief gedrag.

  In een spannende wedstrijd op het veld van Portland trok Morris maandag in het vierde quarter vanaf de zijlijn tot 2 keer toe aan de broek van Seth Curry. Zo wilde hij de broer van Stephen Curry uit zijn concentratie brengen en dat lukte.

   

  Uiteindelijk kwam er een verlenging aan te pas, waarin Washington met 124-125 aan het langste eind trok. Morris haalde dus min of meer zijn slag thuis. Maar krijgt voor zijn ingreep nu wel een meer dan stevige boete.

  Beelden van het voorval: