• home
 • video
 • pas verschenen

  Peter Maes na enkele dagen weer in Lokeren: de poort is dicht

  Lokeren duldt vandaag geen pottenkijkers.

  Dinsdag is Peter Maes in het onderzoek naar fraude in ons voetbal in verdenking gesteld voor witwaspraktijken en deelname aan een criminele organisatie. De Lokeren-trainer is na een nacht in de cel vrijgelaten onder voorwaarden, vandaag stond hij weer op het veld.

  Maes moest zich maandag in Hasselt aanbieden voor een ondervraging. 's Avonds raakte bekend dat de trainer de nacht in de cel moest doorbrengen. Dinsdag werd hij - onder voorwaarden - vrijgelaten.

   

  Maes miste daardoor twee trainingen. Woensdag zou er ook getraind worden op Daknam, maar die oefenstonde werd geschrapt. Vandaag was iedereen weer op het appel, ook Peter Maes.

   

  De training vanochtend vond plaats achter gesloten deuren. Een handvol supporters dat de gebeurtenissen wilde bijwonen is onverrichter zake naar huis teruggekeerd. De pers, audiovisuele en van de kranten, bleef wachten aan de poort, zonder succes. Ook vrijdag zal Lokeren achter gesloten deuren trainen.

   

  Volgens enkele bronnen heeft voorzitter Roger Lambrecht voor de training met Peter Maes gesproken, maar over de inhoud van dat gesprek is niks uitgelekt.

  Tweet van gisteren: