• home
 • video
 • pas verschenen

  "Ik dacht dat die bal van Openda erin was. Die moet er gewoon in!"

  Openda

  De kopbal van Openda verdwijnt in het zijnet.

  0 / 0

  Club Brugge haalt opgelucht adem nu het het spook van de 0 op 18 heeft afgeschud, maar toch leefde ook het gevoel: "Hier zat meer in."

  Stefano Denswil: "Het was een rommelige match van beide kanten, met veel overtredingen. Dat hoort erbij in de Champions League, waar er op het scherp van de snee wordt gestreden. We zijn tevreden met een punt, maar als die laatste bal erin was gegaan, waren we nog meer tevreden van het veld gestapt. Ik dacht dat die bal van Openda binnen was. Die moet er gewoon in."

   

  Thibault Vlietinck: "1-1 tegen Monaco is niet slecht, maar als je de match ziet, zat er meer in. We verdienden een overwinning. Je ziet dat Monaco nog zoekende is en niet op zijn sterkst. Al hebben ze toch spelers met wereldklasse: Tielemans, Chadli, Golovin,... Dat zijn toch namen. Maar in Monaco zelf zullen we ook zeker mogelijkheden krijgen. We gaan er opnieuw voor de overwinning."

   

  Ivan Leko: "Er valt wel wat druk weg nu de 0 weg is, maar toch ben ik niet tevreden. We waren de betere ploeg, maar in het voetbal wint het beste team niet altijd. We zullen onze kansen moeten afmaken, als we matchen willen winnen. Die kans van Openda? Het was moeilijker om te missen dan te scoren. Tegen Dortmund had hij ook al een grote kans toen het 0-0 stond. Maar ik was niet boos. Hij moet nog groeien, hij is nog een belofte."

  Chadli: "1-1 is een logische uitslag"

  Youri Tielemans: "Het was heel moeilijk, we hebben voor elkaar gevochten. Een punt in Brugge halen is nooit makkelijk. Maar we zijn na de rust vooral fysiek tenonder gegaan. We moeten het gewoon 90 minuten volhouden in de toekomst. Dat ik werd uitgefloten? Dat had ik wel verwacht. Ik ben toch nog altijd een RSCA-speler voor de Club-supporters."

   

  Nacer Chadli: "Club kreeg enkele kansen om te winnen, maar wij hadden het ook kunnen afmaken op de counter. Ik vind 1-1 een logische uitslag."

  Leko: "We kunnen tegen die Europese topteams punten pakken"

  Henry: "Na de gelijkmaker van Club hebben we afgezien"

  Vanaken: "Spijtig dat we het niet afmaken"

  Mechele: "Sterke wedstrijd gespeeld"

  Denswil: "Als die laatste kans binnen gaat dan ga je hier met een goed gevoel weg"

  Vlietinck: "Er zat zeker een overwinning in vandaag"