• home
 • video
 • pas verschenen

  Scherpe Bölöni: "Onze talentvolle aanvallers moeten hun hersenen op hun plaats zetten"

  Laszlo Bölöni schoot met scherp op de persconferentie.

  Antwerp draait bovenin mee en staat achter leider Genk, Club Brugge en Anderlecht op de vierde plaats dankzij de zege tegen Lokeren afgelopen zaterdag. Dat hield Laszlo Bölöni niet tegen om scherp te zijn voor zijn aanvallers.

  Antwerp stapelde tegen Lokeren de kansen op, maar de aanvallers van Antwerp waren niet zo efficiënt. Daar kreeg coach Bölöni het van op de heupen en dat liet hij ook blijken op de persconferentie na de wedstrijd.

   

  "Mijn drie aanvallers hebben tien kansen gemist. Hoe kan ik dan zeggen dat het een goeie wedstrijd was? Dat kan ik niet. Daarna kunnen de jongeren zeggen dat ik te veeleisend en te zenuwachtig ben, maar dat interesseert me niet. Het is hun taak om te doen wat ze moeten doen."

   

  Bölöni had ook nog goeie raad voor zijn spelers. "Ik denk dat onze talentvolle aanvallers hun hersenen op de juiste plaats moeten zetten. Want als je zulke kansen mist, dan kan het wel eens slecht aflopen."

  "Hoe kan ik dan zeggen dat het een goeie wedstrijd was?"

  Bekijk de Sportweekend-reportage over Antwerp-Lokeren