• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk-preses over fraudedossier: "Ben er voor onszelf gerust in"

  Genk-voorzitter Peter Croonen

  Genk-voorzitter Peter Croonen

  Ook RC Genk kreeg twee weken geleden speurders over de vloer in het kader van het fraudedossier. "Ik ben er wat onze club betreft gerust in", zegt voorzitter Peter Croonen, die pleit voor veranderingen.

  Hoe kijkt Peter Croonen naar de gebeurtenissen van de afgelopen weken? "Het is een schok, maar dit is een kans om een aantal correcties aan te brengen die nodig zijn. Er moeten nieuwe grenzen getrokken worden over wat kan en niet kan", vertelt Croonen aan Sporza.

   

  "We worden zelf ook genoemd, maar we weten niet op welke basis. We doen er wel alles aan om goed mee te werken met alle instanties. We wachten af of er ons eventueel iets ten laste gelegd wordt. Ik heb niet het gevoel dat er in het verleden iets fout gelopen is. Ik ben er voor onszelf gerust in. Wij zijn altijd heel voorzichtig geweest en hebben altijd geprobeerd om de regels te volgen."