• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: LeBron mist 2 vrijworpen in money time, Lakers verliezen met 1 punt

  LeBron James maakt 32 punten.

  De Lakers stonden tegen de Spurs 55 seconden voor het einde 6 punten voor.

  De LA Lakers hebben ook hun 3e competitiematch verloren. Thuis tegen de San Antonio Spurs kwam het na een thriller 1 puntje tekort: 142-143. LeBron James had met een 3-punter voor verlengingen gezorgd, maar de vedette miste in de slotseconden enkele cruciale ballen.

  Met deze geweldige driepunter zorgt James voor de verlenging:

  James van held tot schlemiel

  Derde keer, goeie keer leek het te worden voor James en co. De Lakers misten nochtans Ingram en Rondo na de vechtpartij tegen Houston. En moesten ook bijna de hele wedstrijd achtervolgen na een dramatisch 1e quarter (26-40).

   

  In de laatste 40 seconden van de reguliere speeltijd slaagde de thuisploeg erin om een kloof van 6 punten te dichten. Met een driepunter op 3 seconden van het einde maakte James er 128-128 van.

   

  De Lakers liepen op hun beurt 6 punten uit op 55 seconden van het einde (136-142). Een eerste zege wenkte. Maar toen stokte de machine en werd er niet meer gescoord. James miste bij 142-141 op 12 seconden 2 vrijworpen.

   

  Daarvan profiteerde Mills om met een jumpshot op en over LA te gaan. Een ultieme 3 punt-poging van James ging de mist in. Balen voor James, teammaats en fans in het Staples Center. Kuzma was de topschutter bij LA met 37 punten, evenveel als bezoeker LaMarcus Aldridge. Opvallend: DeMar DeRozan haalde net dezelfde cijfers als tegenstander James met 32 punten, 14 assists, 8 rebounds.

  Bekijk de hoogtepunten van de spektakelmatch:

  De winnende korf van Mills:

  James brengt de Lakers nochtans 6 punten voor in de verlenging:

  DeRozan en James zetten zelfde topcijfers neer: