• home
 • video
 • pas verschenen

  Guardiola: "Ik voel dat City niet klaar is om de Champions League te winnen"

  Pep Guardiola.

  City pakte 3 op 6 in zijn eerste matchen.

  Een exit in de 1/8e finales en een uitschakeling in de kwartfinales: Pep Guardiola heeft met Manchester City nog geen hoge ogen gegooid in de Champions League. Met 3 op 6 is de start in deze campagne ook niet sprankelend. "Om deze trofee te winnen, moet je door iedereen vooruitgestuwd worden."

  Manchester City botste de voorbije seizoenen onder Pep Guardiola op Monaco en Liverpool in de Champions League. De Spaanse T1 won met Barcelona 2 keer de belangrijkste Europese competitie, maar blijft met City dus nog op zijn honger zitten.

   

  "Om deze prijs te pakken, moet je echt door iedereen vooruitgestuwd worden. Niet alleen door de coach, maar door iedereen binnen de club. En dat gevoel hebben we niet, het gevoel dat de fans ons pushen om de Champions League te winnen", verkondigde Pep Guardiola, die vanavond met City bij Sjachtjor Donjetsk speelt.

   

  "We zullen er alles aan doen om deze beker te winnen. Maar op basis van wat ik vorig seizoen gezien heb, zijn we er niet klaar voor. Dat is wat ik voel. Maar uiteraard zullen we het proberen."