• home
 • video
 • pas verschenen

  Mehdi Bayat: "Probeer goede broer te zijn in deze zware weken"

  De familie Bayat begin dit jaar op de rode loper van de Gouden Schoen.

  Charleroi-directeur Mehdi Bayat beleeft moeilijke tijden. Zijn broer Mogi Bayat zit in de cel op verdenking van criminele organisatie en witwaspraktijken.

  Gisteravond sprak de RTBF Mehdi Bayat kort voor de competitiematch Charleroi - Zulte Waregem (3-2). "Ik ben moe", reageert de manager van Charleroi bij de Franstalige openbare omroep. "Op familiaal vlak heb ik een zware en erg moeilijke week achter de rug."

   

  "Maar als hoofd van Sporting Charleroi blijf ik mijn verantwoordelijkheid opnemen. Tegelijkertijd probeer ik een goede broer, een goede oom en een goede schoonbroer te zijn. We doorstaan allemaal zware beproevingen."

   

  Over de situatie van zijn broer en spelersmakelaar Mogi reageert Mehdi Bayat terughoudend. "Daar ga ik niet veel over zeggen. Ik probeer zo goed mogelijk mijn verantwoordelijkheid op te nemen, dat is het."

  Mehdi Bayat en Mogi Bayat

  Mehdi (l) en Mogi Bayat (r) vorige maand tijdens Standard - Charleroi.