• home
 • video
 • pas verschenen

  Isco: "We kunnen niet wenen over iemand die hier niet wou zijn"

  Isco.

  Isco.

  Real Madrid is in een diepe vormcrisis beland. De positie van de coach wordt in vraag gesteld, vooral omdat de fiere Madrilenen moeilijk de weg naar het doel vinden. En dus komen er opnieuw vragen over de vertrokken Cristiano Ronaldo.

  Op een persconferentie een dag voor de thuismatch tegen Viktoria Plzen in de Champions League kreeg Isco vragen over de Portugees. "Ik mis Carvajal en Bale in onze selectie", zei Isco na een vraag over Ronaldo.

   

  "We kunnen niet naar oplossingen kijken die buiten de club liggen. In deze selectie zitten veel getalenteerde spelers, dus we kunnen niet wenen om iemand die hier niet meer wou zijn."

   

  Real-trainer Julen Lopetegui ligt zwaar onder vuur in Madrid. Speculaties over zijn toekomst zijn talk of the town. Volgens Spaanse media zou verlies in de Clasico tegen Barcelona op zondag hem fataal worden.

   

  "Het zou gek zijn om de coach te wisselen", zei Isco, van wie geweten is dat hij een goede band heeft met Lopetegui. "Het gaat niet om hem en ik heb vertrouwen dat we er samen een goed seizoen van kunnen maken."

   

  "Het is niet makkelijk om deze vormdip te verklaren, maar we hebben altijd geweten hoe we terug moeten keren. Kritiek hebben we altijd gekregen. Veel mensen zien ons graag in een slechte situatie, maar Real Madrid kan nooit afgeschreven worden."