• home
 • video
 • pas verschenen

  LottoNL-Jumbo strikt Tony Martin: "Hij is de ontbrekende schakel"

  Tony Martin ruilt Katjoesja voor LottoNL-Jumbo.

  Tony Martin ruilt Katjoesja voor LottoNL-Jumbo.

  Viervoudig wereldkampioen tijdrijden Tony Martin verdedigt volgend seizoen de kleuren van LottoNL-Jumbo. De 33-jarige Duitser heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend bij de Nederlandse WorldTour-formatie.

  Tony Martin trekt dus na twee seizoenen de deur achter zich dicht bij Katjoesja. "Ik kijk ernaar uit om bij LottoNL-Jumbo aan de slag te gaan", vertelt de hardrijder. "Ik deel de visie van de ploeg. De renners vormen een eenheid en de staf laat niets aan het toeval over in hun begeleiding."

   

  "Bovendien spreekt de benadering van het tijdrijden me erg aan. Ik wil graag een belangrijke teamplayer worden door de kopmannen te helpen en door succes te hebben in het tijdrijden."

   

  Manager Richard Plugge: "Tony is de ontbrekende schakel waar we nog naar op zoek waren. Hij brengt een karrenvracht aan ervaring mee en is op en top professional. Hij kan van grote waarde zijn in de ondersteuning van onze kopmannen. Dat hij voor ons gekozen heeft, is een mooie bevestiging van de ontwikkeling die we de laatste jaren doormaken."

   

  Eerder werd bekend dat Mike Teunissen, Taco van der Hoorn, Lennard Hofstede, Laurens De Plus en Jonas Vingegaard de overstap maken naar LottoNL-Jumbo. Gijs Van Hoecke, Robert Wagner, Enrico Battaglin, Lars Boom en Bram Tankink verlaten de ploeg.

  Tony brengt een karrenvracht aan ervaring mee en is op en top professional. Hij kan van grote waarde zijn in de ondersteuning van onze kopmannen.

  Manager Richard Plugge